Uusi musiikkitapahtuma Pieksämäen Jäppilässä KARU tilalla 12. elokuuta

Hard rock -musiikin KARU Fest starttaa uudessa tilassa

12.8.2023 **KARU tila täytyy hard rock -musiikista sekä musiikin ystävistä, kun laatuaan ensimmäinen KARU Fest starttaa klo 17. Illan aikana esiintymislavalle nousevat SixEnough, Massive Fergussons sekä Whipping Post.

Liput 20 €. 😄 Varaukset ja kyselyt 050 3067572 / Jukka Suhonen

Elokuun lopulla Venetsialaisten aikaan 26.-27.8. KARU tila muuttuu teatteriksi. Tarjolla on kolmen näyttelijän esittämänä kolme monologia. Viime kesänä Illallinen yhdelle näytelmällä ihastuttaneet Maarit Laakkonen ja Aapo Salonen esiintyvät jälleen vahvistettuna yhdellä uudella näyttelijällä. Luvassa on myös uusintana Illallinen yhdelle -näytelmä. Tarkempia tietoja teatteriesityksistä lähempänä esitysajankohtaa elokuussa. 🎭

KARU tila on helposti saavutettavissa. Se sijaitsee aivan Pieksämäki-Jäppilä -tien varressa Heinämäessä. Osoite on Jäppiläntie 891, Jäppilä.

**Jäppilään Heinäselän tilalle on valmistunut upea ja monipuolinen juhla- ja tapahtumatila KARU. Rakennus on jo itsestään nähtävyys, sillä se on rakennettu vanhan navetan paksujen kiviseinien päälle. KARU tila jakautuu kahteen tilaan, joissa voi järjestää hieman erilaisia tilaisuuksia. Pikkanen KARU on 20-30 henkilölle tarkoitettu pieni ja lämmitetty tila, jota hallitsee upea keskellä tilaa seisova pönttöuuni. Pikkasesta KARUsta löytyvät myös wc-tilat.
Iso KARU on puolestaan kesäkäyttöön tarkoitettu suuri monitoimitila, johon mahtuu sisään kerrallaan jopa 200 ihmistä. Iso KARU toimii niin häiden, sukujuhlien kuin merkkipäivien pitopaikkana. Siellä voi järjestää myös kesäteatteriesityksiä ja rokkikonsertteja 🎶🕺.