Uimahalli avoinna kesällä 2014Uimahalli avoinna kesällä 2014Uimahalli avoinna kesällä 2014Uimahalli avoinna kesällä 2014

Vuoden vaihteessa alettiin suunnitella kokeilua, jossa uimahallia pidettäisiin kesällä 2014 auki muutamia päiviä. Taustalla on esitetyt toiveet paikallisilta tapahtumajärjestäjiltä ja asiakkailta. Aukioloa testataan tänä kesänä ja sen jälkeen arvioidaan pidetäänkö hallia auki myös tulevina kesinä. Aukiolo ajoitetaan siten, että mahdollisimman paljon tapahtumia saadaan sen sisään mm. BigWheels -harrasteajoneuvotapahtuma, Savo Vintage, Pieksämäki päivät, Paremman avioliiton leiri, Kyrkans Ungdom ja Pikadon Judocamp.

Uimahallia pidetään reilun viikon ajan auki heinäkuussa. Halli menee kiinni pe 13.6. ja avataan heinäkuun puolessa välissä siten, että se on auki ti 15.7. – ke 23.7. klo 12-18. Syksyllä halli avataan maanantaina 11.8.

Uimahalliin myydään lippuja normaalin hinnaston mukaan ja kuntosalilla voimassa kesäkuntosalikortit kuten aiempinakin kesinä. Paikalla uinninvalvoja ja kahvio-lipunmyynti avoinna. Tervetuloa tapahtuma-asiakkaat ja kuntalaiset!

Antti Nousiainen
Liikuntatoimi