Tule tutustumaan Moilas myymälä-kahvilan uudistuneeseen ilmeeseen Tule tutustumaan Moilas myymälä-kahvilan uudistuneeseen ilmeeseen Tule tutustumaan Moilas myymälä-kahvilan uudistuneeseen ilmeeseen Tule tutustumaan Moilas myymälä-kahvilan uudistuneeseen ilmeeseen

Uuden myymälä-kahvilan avajaisia vietetään perjantaina 31.10.2014. Uudistuneessa myymälä-kahvilassa on paistopiste, uusi keittiö, laajemmat tilat ja täysin uusi lounaslinjasto. Avajaisissa luvassa huipputarjouksia! -50% kaikesta! Paikalla on klo 14 alkaen suomalaisesta leivontaohjelmasta tuttu Anu Weissman ja tarjolla hänen reseptillään leivottua pullaa. Tule maistamaan! Tilat ovat laajentuneet yli sadalla neliöllä ja aivan kaikki on laitettu uusiksi. Uutena palveluna myymälässä on myös oma paistopisteensä, joten paistamme koko ajan uunituoreita leipomotuotteita.

– Myös keittiö ja ruokailulinjasto on uusittu kokonaan, tämä mahdollistaa meille jatkuvasti uusiutuvan ja entistäkin monipuolisemman ruokalistan, toteaa Myymälä-Kahvilan esimies Riku Hämäläinen.
– Toivon uudistusten tuovan meille entistä enemmän asiakkaita tilojen paremman viihtyvyyden, tuotteiden tuoreuden ja valikoiman paranemisen seurauksena. Tarjolla on myös maamme suurin gluteenittomien Moilas -leipomotuotteiden valikoima.

Kahvilan pihaa uudistetaan myös. Kesällä ulos tulee lisää ruokailutilaa sekä pieni tori. Toria voisi kutsua eräänlaiseksi lähiruokatoriksi, tarjolle on tulossa alueella viljeltyjä herneitä ja vihanneksia. Myös jäätelökioski tulee parhaan sesongin ajaksi palvelemaan toriasiakkaita. Myöskään parkkitilan puutteeseen vierailu leipomolla ei kaadu, koska päädyn uudelle parkkipaikalle mahtuu kymmenittäin ajoneuvoja.