Tervantuoksuista tunnelmaa HiiliWillessäTervantuoksuista tunnelmaa HiiliWillessäTervantuoksuista tunnelmaa HiiliWillessäTervantuoksuista tunnelmaa HiiliWillessä

Tilausravintola HiiliWillessä nautit tilalla tuotetuilla hiilillä valmistetusta maukkaasta ruuasta sekä tilan ainutlaatuisesta tunnelmasta. Ruokailun yhteydessä vierailijoilla on mahdollisuus tutustua mm. hiilien valmistukseen. Alun perin hiilivarastoksi rakennetun ravintolan suosituimpia annoksia ovat ulkouunissa, puukaukalossa haudutettu Sarkaniemen särä sekä hiilillä Iso-Hiilessä grillatut häränpihvi ja lohi.
HiiliWille on suosittu syntymäpäivien ja muiden merkkipäivien, läksiäisten sekä erilaisten kokousten pitopaikka. Ravintolassa on tanssi- ja karaokevalmius. Tilauksesta ohjelmanumeroksi paikalle saa myös Sarkaniemen Elviksen.
Kesäisin 30-paikkainen ravintola laajenee tervantuoksuiselle terassille, jolloin ruokailemaan voidaan ottaa jopa 80 hengen ryhmä.
Isäntä toivoo, että tilalle syömään haluavat vieraat tekisivät tilauksen muutamaa päivää etukäteen. Näin tilausperiaatteella toimivassa ravintolassa ehditään tehdä valmistelut ajoissa.
– Olemme saaneet ravintolalle myös B-oikeudet, joten nyt hyvän ruuan painikkeeksi voimme tarjota myös viiniä, kertoo isäntä Sauli Taipale.

Ravintola HiiliWille
Sarkaniementie 90
Puh. 0400 176315 (Sauli), 040 550 2547 (Henna)
www.hiiliwille.net

 

HiiliWillen emäntä Henna Latinen-Taipale ja isäntä Sauli Taipale sekä ulkouunissa valmistettu Sarkaniemen särä, jonka valmistukseen käytetään vieraiden toivomusten mukaan lihaa, kanaa tai kalaa.
HiiliWillen emäntä Henna Laitinen-Taipale ja isäntä Sauli Taipale sekä ulkouunissa valmistettu Sarkaniemen särä, jonka valmistukseen käytetään vieraiden toivomusten mukaan lihaa, kanaa tai kalaa.