Siikamäen Suoramyynti Osuuskunta avaa myymälänsä ovet keskiviikkona 26.11.2014

Avajaiset alkavat klo 10, jolloin tarjolla pullakahvitarjoilu ja avajaistarjouksia. Loppiaiseen asti Suoramyynti on avoinna pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Juhlapyhien aukioloajoista tiedotetaan erikseen. Tammikuusta maalis-huhtikuun vaihteeseen myymälä on avoinna 5 päivää viikossa ja sen jälkeen kesän ajan jälleen kaikkina viikonpäivinä.

Tilojen remontti on valmistunut marraskuun alkupuolella ja sen jälkeen on rakennettu sisustusta ja täytetty hyllyjä. Nyt kaikki on valmiina avajaisiin. Tuotevalikoimaa on laajennettu entisestään. Saatavilla on käyttötavaroiden lisäksi kaikki peruselintarvikkeet lihasta leikkeleisiin ja maitotuotteista makaroneihin. Lihat tulevat Savo-Karjalanliha Oy:ltä Kuopiosta ja saatavilla on esim. Ylämaan-, kyyttö- ja luomunaudan sekä vasikan, karitsa, porsaan ja hevosen kaikkia ruhon osia. Lihat toimitetaan pääasiassa tilauksesta n. viikon toimitusajalla. Tuottajasopimuksia on nyt tehty 30 ja niitä tehdään koko ajan lisää. Tuottajat ovat pääsääntöisesti Pieksämäen ympäristöstä.

Kaikki saatu palaute käsitellään ja muihinkin toivomuksiin pyritään vastaamaan mahdollisuuksien mukaan. Suoramyynnin kotisivut ovat osoitteessa www.suoramyyntihalli.fi avautuneet ja sinne päivittyy ajankohtaisia tiedotteita. Jatkossa sivuilta löytyy tietoa myös mm. jäsenetutarjouksista, esittelyistä, kampanjoista ja uutuuksista.

Tavoitteesta puuttuu vielä jokunen osuus, joten nopeimmat ehtivät vielä mukaan täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen ja palauttamalla sen esim. Suoramyyntihallilla olevaan postilaatikkoon. Suuruudeltaan 500,- euron osuuksia on merkitty reilut 130 kappaletta. Osuuskunta ei ota lainaa vaan alkuinvestoinnit tehdään osuusmaksuista saatavilla varoilla. Osuuskunta on saanut runsaasti julkisuutta niin Pieksämäellä kun laajemminkin.
Vastaavan kokoluokan osuuskuntavetoista kyläkauppaa ei liene muualla. Osuuskunnan jokaisella jäsenellä osuuksien määrästä riippumatta on yksi ääni eikä kukaan siten yksin pysty tekemään päätöksiä.

Lisätietoja:
Jussi Hentunen puh 0407216000, jussi.hentunen@surffi.fi
Peter Hartwig puh 0505124636, peter.hartwig@kombiset.fi
Puhelin hallille 040 7022554

Tervetuloa mukaan kehitykseen!