Pieksämäen Veturitorilla on viikonloppuna 18.-19. marraskuuta vilinää isoille ja pienille

Lastentapahtuma, tanssit ja Naisten messut

Viikonloppuna 18.-19.11.2023 on Pieksämäen Veturitori täynnä tarjontaa sekä pienille että varttuneemmillekin kävijöille.

Vilinäviikonlopun aloittaa lauantaina Kaikki kyytiin HOP! – ihastuttava ja monipuolinen touhupäivä lapsille. Ohjelmassa on mm. lastenmuusikko Ville Karttunen, joka saa temmattua mukaansa niin lapset kuin aikuisetkin. Lego Masters Suomi -ohjelmasta tutut Hannes ja Mika rakentelevat legoja ja ovat pienten rakentelijoiden jututettavana. Tanssiesityksiä: Pieksämäen voimistelijat ja tanssiryhmä Crazy Girls.  Junarataleikkejä, lelunvaihtopiste (tuo toimiva, ehjä, mutta sinulle tarpeeton lelusi ja ota mukaan jokin toinen) sekä useita esittely- ja toimintapisteitä, kuten satuja ja temppuja ja nallesairaala.

Tapahtumassa tapaat myös Kirjastokissa Kikin, Hanna ja Henri Hipon sekä koko Suomen pehtoorin Terho Häkkisen. Myös Nuutti-Kuutin maakuntakiertue huipentuu Pieksämäen Veturitorille.

Pieksämäen Nuorkauppakamarin ja Pieksämäen lapsiperhetoimijaverkoston yhteistyössä järjestämä tapahtuma on ilmainen kaikille kävijöille.

 

Illalla isommat juhlijat pääsevät pikkujoulun viettoon ja hyvään meininkiin Remix bilebändin vauhdittamana. Alkumusat iltaan taikoo upea DJ TERO. Menossa mukana Ukko Bistro & Delin tytöt ja pojat sekä C-Viihde Oy. Facebook

Sunnuntaina Veturitorilla aukeavat perinteiset Naisten Messut klo 10 ja ostosaikaa joulun lahjoille ja tuotteille on klo 15 asti. Messut järjestää Pieksämäen Yrittäjänaiset ry.

Tarjolla on kaikkea kivaa leivonnaisista käsitöihin ja pukeutumisen tuotteisiin. Yrittäjänaisilla on messuilla puurobaari, joten nälkäkään ei pääse yllättämään. Ja kotiin vietäväksi voi voittaa vaikka kinkun!

 

Tervetuloa viihtymään viikonlopun tapahtumiin Pieksämäen Veturitorille!