Pieksämäen matkailu esillä messuilla Jyväskylässä 6.-7. huhtikuuta

Tule tutustumaan monipuoliseen matkailutarjontaan

Pieksämäen matkailu on esillä Jyväskylän Paviljongissa la-su 6.-7.4.2024 mukavalla porukalla. Esillä osastolla on Pieksämäki 450 juhlavuoden tapahtumia ja palveluja.

Messuilla voit tutustua Kulttuurikeskus Poleenin näyttelyihin mm. kesänäyttelyyn GRAPHEIN – Suomen Taidegraafikot ry, kotien aarteita vuosien varrelta esittelevään Minun raanu, Minun ryijy näyttelyyn sekä koko kaupunkiin levittäytyvään Taidekatu-Aikamatkalla näyttelyyn. Myös Iso-Pappilan kesän tarjonta on vahvasti mukana. Hyvinvointiin liittyen VedenjakajaReitistön palvelut löytyvät osastolta.

Pieksämäen Nukkekoti-Joonas Auringon huvila kiinnostaa kovasti lapsia ja lapsiperheitä. Joonaksen voit tavata osastolla sekä Nukkekodin hengettären Piian.

Alueen majoittajista Kartanomajoitus Sofia & Angeliquella on esittelyssä majoituksen lisäksi, juhla- ja kokouspalveluja sekä kesäisin avoinna oleva viehättävä kesäkahvila.

Messuilla koko alueen tarjonnasta asiakas saa tuhdin tietopaketin Pieksämäen Parhaita 2024 – matkailijan oppaan muodossa. Ja jos jokin meinaa jäädä askarruttamaan, vastaa koko Suomen Pehtoori Terho kysymyksiin.

Tervetuloa käymään osastolla ja sujahtamaan juhlavuoden tunnelmiin!

www.poleeni.fi www.taidekatu.fi www.pieksamaenisopappila.fi www.pieksamaenukkekoti.fi
www.kartanomajoitus-sofia-angelique.com www.hakkilantila.fi

Matkailupalvelut VisitPieksämäki