Pieksämäen hieno Uuden Vuoden Aaton Valoshow

Koko perheen tapahtuma valaisee kauppatorin, tule mukaan!

Pieksämäen Yrittäjät ry ja Pieksämäen kaupungin yrityspalvelut järjestävät yhteistyössä Pieksämäen keskustan kehittämisyhdistys Pieksä ry:n ja Suur-Savon Osuuspankin kanssa 31.12.2023 klo 15-17 aivan uudenlaisen koko perheen Uuden Vuoden Aaton Valoshow tapahtuman.

Tapahtuma toimii samalla lähtölaukauksena Pieksämäen 450-vuotisjuhlavuoteen, jota juhlistetaan koko vuoden 2024 ajan erilaisilla tapahtumilla kaupungin eri puolilla. Vuonna 2024 tulee kuluneeksi 450 vuotta kirkkopitäjän perustamisesta.

Uuden Vuoden Aaton Valoshown ohjelmassa on kauppatorin esiintymislavalla tulishow 2 x 10 min, jonka näytökset ovat klo 15.30 ja 16.15. Tule myös katsomaan valaistuja rakennuksia ja Pieksämäki 450 v diashow, jossa on vanhoja valokuvia Pieksämäeltä heijastettuna.

Alueella on erilaisia myyntikojuja, ilmainen glögitarjoilu ja tapaat siellä Pakkasukon ja kuulet musiikkia eri vuosikymmeniltä. Jätkänkynttilät valaisevat torialuetta ja Hirnuva Hevonen ajeluttaa lapsia ilmaiseksi. Lisäksi paikalla on valaistu Jouluauto ja pulkkamäki lapsille kelivarauksella. Myös osa kaupoista on avoinna tapahtuman ajan.

Tule viihtymään ja osallistumaan ainutlaatuiseen tapahtumaan koko perheen kanssa iästä riippumatta. Tapahtumasta jokainen löytää mukavaa tekemistä, katsottavaa ja koettavaa.

Lämpimästi tervetuloa!