Onnistuneet juhlat PartaharjussaOnnistuneet juhlat PartaharjussaOnnistuneet juhlat PartaharjussaOnnistuneet juhlat Partaharjussa

 

Partaharjun toimintakeskuksen monipuoliset tilat tarjoavat loistavat puitteet erilaisten juhlien tai tapahtumien järjestämiseen. Suurimpaan saliin voidaan kattaa paikat jopa 170 juhlavieraalle ja majoitustilaakin löytyy peräti 200 majoittujalle.

– Meillä on helppo järjestää häät, sukujuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuus, firman virkistyspäivä tai kokous. Vapaita ajankohtia kannattaa aina kysyä, sanoo markkinointipäällikkö Eija Sorjonen.
Partaharjun toimintakeskus toimii ympäri vuoden. Tilaa on niin, että useampikin tilaisuus voidaan järjestää samaan aikaan.

Parasta Partaharjussa on ympäröivä luonto, joka tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen oheisohjelmaan.

– Voimme yhdistää asiakkaan tilaisuuteen vaikkapa elämyksellisen luontoruokailun, maittavat löylyt ja rentouttavan illan takkatuvalla tai erilaisia aktiviteetteja. Järjestämme tarvittaessa myös muun ohjelman asiakkaan tapahtumiin, Eija Sorjonen lupaa.
Tarjoilujenkaan vuoksi ei tarvitse nähdä suurta vaivaa. Partaharjun keittiön osaava henkilökunta valmistaa herkulliset tarjottavat niin isommalle kuin pienemmällekin seurueelle alusta loppuun itse puhtaista raaka-aineista.

– Ikimuistoiset häät tai kastajaiset järjestetään tietenkin kesäauringon lämmössä ja tervan tuoksuessa tai valkoisten hankien hohtaessa ja kymmenien roihutulien luodessa tunnelmaa kauniissa Ristikiven metsäkirkossamme, hehkuttaa Eija Sorjonen.

Partaharjun toimintakeskus
Partaharjuntie 361
Puh. 044 725 4124 (arkisin klo 8-16)
www.partaharju.info

Juhlien teema syntyy Partaharjussa vaikka syksyn sadon pohjalta. Komeat toimintakeskuksen tilat antavat oman säväyksensä juhliin kuin juhliin.