Nuku yö ulkona 26.8. Metsähotelli Partaharjussa

Suomen Latu haastaa koko Suomen nukkumaan yön ulkona – ilmoittautuminen Metsähotelli Partaharjuun on avoinna!

Elokuun viimeisenä viikonloppuna Suomen Latu haastaa jälleen koko Suomen nukkumaan yön ulkona. Nuku yö ulkona -kampanjan toisen päätapahtuman, Metsähotelli Partaharjun ilmoittautuminen on nyt auki.

Pieksämäen Metsähotelli Partaharjuun nousee lähes 600 maksutonta majoitepaikkaa. Majoitteet koostuvat yöpymiseen soveltuvista riippumatoista, puiden väliin viritettävistä Tentsileistä sekä perinteisistä vaellusteltoista ja laavuista.

Myös esteettömyys on huomioitu tapahtumassa. Varattavissa on esteettömiä riippumattoja, Tentsile -puumajoitteita sekä pyörätuoliesteettömiä Naiger-telttoja. Meille on ehdottoman tärkeää, että jokaisen on mahdollista päästä nauttimaan tapahtumasta”, kertoo Pieksän Ladun puheenjohtaja ja Metsähotelli Partaharjun vastaava järjestäjä Pasi Venäläinen.

Ilmoittautuminen

Aiempina vuosina Metsähotellien suosituimmat majoitteet on varattu loppuun heti ensimmäisten viikkojen aikana.

Tapahtumaan pääsee ilmoittautumaan Nuku yö ulkona -kampanjan verkkosivuilla.

Luvassa myös oheisohjelmaa

Metsähotelliin on lisäksi koostettu monipuolinen ohjelma, johon voi osallistua myös päiväkävijät. Tapahtuman päiväohjelmaan osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Luvassa on perinteisiä ulkoilma-aktiviteetteja, kuten ohjattua polkujuoksua, maastopyöräilyä, melontaa ja erilaisia retkeilyaiheisia esittelyjä.

Lisäksi tarjolla on erilaisia kädentaitopajoja, maljakylpyjä ja perinteistä metsäjoogaa. Partaharjukeskuksen valtava telttasauna lämpenee kaikille halukkaille. Yhtenä erikoisuutena on kesäteatterin näytös Salvosen järven rannalla.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Pieksän Ladun, Pieksämäen kaupungin, Suomen Ladun ja Partaharjukeskuksen kanssa.