Luovan kirjoittamisen kursseja Pieksämäen Jäppilän Heinäselällä

Toteuta haaveesi ja sukella luovuuteen

Onko haaveissasi oppia ilmaisemaan itseäsi kirjoittamalla? Pieksämäellä tämä on nyt mahdollista inspiroivassa ympäristössä Jäppilän Heinäselällä, jossa kirjoitetaan novelleja luovan kirjoittamisen kurssilla.

Luovan kirjoittamisen kurssi on hauska tapa yhdistää vaikkapa rentouttava viikonloppureissu Pieksämäelle ja luova kirjoittaminen. Viikonloppukursseilla, jotka kestävät lauantaista sunnuntaihin, keskitytään novellin kirjoittamiseen. Vähän teoriaa, paljon henkilökohtaista opastusta ja aikaa kirjoittaa. Kurssi ei ole tarkoitettu terapiakirjoittamiseen, vaan keskityy kirjoittamisen tekniikkaan ja keinoihin löytää inspiraatio. Pilkkuja ei viilata, pääpaino on sisällössä ja miten se kerrotaan.

Kouluttaja on jäppiläläinen luovan kirjoittamisen opettaja ja lehtitoimittaja Sirpa Ylönen 📖

Seuraava kurssi on 24.-25. helmikuuta ja sitä seuraava 6.-7. huhtikuuta. Syksyn aikana on tulossa myös teemakursseja, muun muassa kauhu- ja rikosviikonloput.

Jos teemakurssit kiinnostavat, niitä kannattaa toivoa ja kysellä jo nyt. Kurssit ovat maksullisia. Lisätiedot ➡ https://pihanpera.fi/luova-kirjoittaminen-1