Viikonloppuna juhlitaan, nauretaan ja tanssitaan Pieksämäellä teatteriakaan unohtamatta

Marraskuu on vuoden pimeintä aikaa, joten pieni juhlinta piristää mieltä. Pieksämäellä nauru raikuu perjantaina 15. marraskuuta Veturitorilla Komediafestivaalin Stand up showssa, jossa esiintyjinä ovat Ilari Johansson ja Jaakko Saariluoma – pistämättömät naurattajat. Monissa pikkujouluseurueissa saa varmasti kuivata silmiään naurun lomassa…

Lauantaina 16.11. 30 -vuotiaan Kulttuurikeskus Poleenin juhlaesitys saa ensi-iltansa. Esitys kertoo Poleenista ja elämästä Pieksämäellä työryhmän omakohtaisten kokemusten kautta ja se on tehty yhteistyössä Esittävän taiteen kollektiivi Kaukasuksen kanssa. Tervetuloa mukaan juhlaan!

Tanssiyleisön kestosuosikki Finlanders tanssittaa Veturitorilla lauantai-iltana klo 20 alkaen ja sunnuntaina päästään erilaisiin tunnelmiin Kanttila-salissa Naarajärvellä Jyväskylän Harmonikkaorkesterin ”Syysunelmia”-konsertissa.

Teatteria tarjoaa Pieksämäen Teatterin Kvartetti Pieksämäen Seurojentalolla torstaina 14.11. klo 18 ja sunnuntaina 17.11. klo 16. Esitys auttaa ymmärtämään ikääntymistä ja jaksamaan.

Tarkemmat aikataulut ja lisää tapahtumista voit lukea Pieksämäen kaupungin kotisivuilta löytyvästä Tapahtumakalenterista

Tervetuloa!