Tule Pieksämäelle tutustumaan Kulttuurikeskus Poleenin monipuolisiin näyttelyihin

Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Kulttuurikeskus Poleeni starttaa juhlavuoteensa upeampana kuin koskaan. Myös Poleenin näyttelytarjonta jatkuu monipuolisena. Kevään aloittaa Rannoilta metsän siimekseen, Kari Tarkiaisen öljyvärimaalauksia kultakauden tyyliin, akvarelleja ja veistoksia aiheenaan kotiseudun kiehtova luonto kivikkoisine rantoineen, linnut ja rakennettu ympäristö. Lisäksi näyttelyssä Anna-Maija Jaatisen Lähikuvia luonnosta jaMartti I. Jaatisen valokuvia Kelopuusta kaukaisuuteen.

Helmikuun 22. päivänä starttaa näyttely +-13 Ryhmä pieksämäkeläisiä taiteilijoita, sisältäen mm. valokuvia, öljymaalauksia, akvarelleja, savitöitä ja lasitaidetta ja 29. maaliskuuta Monia maailmoja, Marko Viljakan ja Kati Kraemerin maalauksia, joiden tekotapoja ei ole rajattu mihinkään teemaan, vaan annettu tilaa kokeilunhalulle, kuvien runsaudelle ja vaihtelevuudelle öljyväri-, akryyli- ja sekatekniikalla toteutettuina.

Pääsiäisen aikaan 9.4. alkaen nähdään teemaan sopien Poleenissa Seutuopiston ikonipiirin tuotannosta koostuva ikoninäyttely.

Tykkää ja seuraa 30 vuotiasta myös facebookissa