Torstaina 18. kesäkuuta pääsee tutustumaan Pieksämäen retkeilymahdollisuuksiin

Tule tutustumaan pyöriin ja pyöräilyyn Tahilammen parkkipaikalle klo 16-18. Paikalla Pasi Kovanen esittelee pyöräuutuuksia ja kokeilemaan pääsee Sagatrailin Satu Oksanen vetämällä kokeilukierroksella. VedenjakajaReitistöllähän löytyy pyöräilyyn yhteensä 40 kilometriä eri mittaisia pyöröreittejä, joista jokainen löytää omaan tarpeeseensa sopivan mittaisen…tai voi polkea ne kaikki. Lähtöpisteitä reitistölle on mm. Partaharjukeskuksella, Nikkarilassa ja Tahilammella sekä lukuisissa muissa kohdin.

Melonnasta kiinnostuneet voivat osallistua Pieksämäen kanoottiseuran yleisömelontaan aivan kaupungin keskustassa Pieksänjärven rannassa illalla klo 18-20 välisenä aikana. Kokeilu kannattaa ja saattaa ohjata lajin pariin. Meloessa sielu lepää kauniissa vesistömaisemassa ja samalla kunto nousee kohisten.

Myös XSreamsin Cristian Kundt pitää avoimia ovia Vedenjakajan välinevuokraamolla Kangaskadun alkupäässä aivan torin läheisyydessä. Osa välineistöstä on tälläkin hetkellä vuokrattuna, mutta Cristian kertoo vuokrattavissa olevista välineistä ja vuokraamon toiminnasta samalla esitellen myös oman yrityksensä palveluja.

Reitistöesittelypäivä on osa Viiden kunnan retkeilyreitistön esittelyä. Mukava retkelyviikossa ovat Pieksämäen lisäksi Suonenjoki, Hankasalmi, Konnevesi ja Rautalampi. Alueen reitistöistä on julkaistu myös yhteinen esite.

Tervetuloa tutustumaan! Katso Pasin tsemppivideo Viikon vinkistä tai tästä