Tasavallan presidentti Sauli Niinistö toimii Partaharjussa pidettävän Kipinä-suurleirin suojelijana.

Leirinuotioita, seikkailuja, askartelua, uusia ystäviä, jännitystä, rauhoittumista, hartaita hetkiä, riemukasta menoa, kilpailuja, telttaelämää ja paljon muuta. Tyttöjen ja poikien Kipinä -suurleiri pidetään 22.-27.7.2015 Partaharjun leirikylässä.
Leiri on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen, nuoremmille vanhempiensa seurassa. Leiriläiset ilmoittautuvat leirille pääasiassa seurakuntiensa kautta. Ammattitaitoiset varhaisnuorisotyöntekijät ja ryhmänohjaajat huolehtivat leiriläisten fyysisestä ja henkisestä huollosta. Leirille odotetaan myös ulkomaalaisia vieraita useista eri maista.
Leirin pääjärjestäjänä toimii PTK – poikien ja tyttöjen keskus. Monipuolista leiriohjelmaa rakennetaan yhdessä PTK:n piirien, Kirkon kasvatus- ja perheasiain, hiippakuntien ja paikallisseurakuntien sekä Suomen Lähetysseuran, Kirkon Ulkomaanavun, Seurakuntien Lapsityön Keskuksen ja Changemakerin kanssa.
Seurakuntaryhmien ennakkoilmoittautumiset tulee toimittaa PTK:lle 23.2. mennessä ja muutokset ennakkoilmoittautumisiin 18.5. mennessä. Ilmoittautumiset sähköpostilla: ilmoittautuminen@ptk.fi

Lisätietoja

Ohjelmat: Kouluttaja Maara Kosonen, maara.kosonen@ptk.fi, 0400 541 957
Muut järjestelyt: Kouluttaja, markkinointikoordinaattori Jukka Jylhä, jukka.jylha@ptk.fi, 0400 508 241
Tiedotus: tiedotussihteeri Pirjo Riipinen, pirjo.riipinen@ptk.fi, 0400 706 280 ja päätoimittaja, webkoordinaattori Juha Kinanen, juha.kinanen@ptk.fi, 0400 304 490

www.kipina.jiipeenetti.fi

Partaharjulla on tunnelmaa.
Partaharjulla on tunnelmaa.
Partaharju
Partaharju