Tapahtumat kutsuvat Pieksämäelle

Nyt on aika miettiä kesän suuntaa. Mikset tulisi Pieksämäelle? Tapahtumakaupunki Pieksämäen kesä on vilkas ja monipuolinen. Kesän aloittaa 6.6. Kartsankiertäjien tapaaminen Kesäkauden avajaisten yhteydessä. Silloin tori on täynnä ihmisiä ja toimintaa.
Heinäkuun puolivälissä kaupunki täyttyy kiiltävästä kromista ja murisevista moottoreista koko perheen harrasteajoneuvotapahtuma Big Wheelsin myötä. Samaan aikaa järjestettävä Savo Vintage on alansa ainoat vintage- ja retrokulttuurin erikoismessut Itä-Suomessa.
Antiikin ystävät ja keräilijät pääsevät tekemään löytöjä jo juhannuksen jälkeen. Silloin järjestetään kaksipäiväinen Antiikkia & Löytöjä -tapahtuma Häkkilän tilalla Venetmäessä.
Peiposjärven Nostalgiailtamilla on 20. juhlavuosi. Heinäkuun alussa tsekataan parhaat nostalgia-asut ja tanssitaan Kari Vepsän & Trio Leikkaan tahdissa. Bluesin ystävät kokoontuvat puolestaan perinteiseen Beach & Blues Partyyn Pieksäjärven rannalle.
Kulttuurin ystäville Kulttuuripappila Sylvi tarjoaa nähtävää ja koettavaa pitkin kesää. Tarjolla on vaihtuvia taidenäyttelyitä, pihatapahtumia sekä kesäteatteria. Elokuussa juhlistetaan Sylvi Kekkosen syntymän 115 vuotta kirjallisen iltapäivän merkeissä.
Elo- ja syyskuun vaiheessa Teittilän Tallin maneesin täyttää harrastajavoimin toteutettava, perinteeksi muodostunut Horse Show upeilla esityksillään.

Lisätietoja tapahtumista www.visitpieksamaki.fi

Antiikkia ja löytöjä Big Wheels 2015 Kulttuuripappila Sylvi Teittilän Tallin Horse Show