Sunnuntaina 27. syyskuuta maastopyöräillään ja polkuretkeillään Pieksämäen VedenjakajaReitistöllä

Nyt hakemaan vireyttä syksyyn ja tutustumaan maastopyöräily- ja patikointireitteihin!

Pieksän Latu ry järjestää 27.9.2020 sunnuntaina klo 10-14 maastopyöräily- ja polkuretkitapahtuman. Maastopyöräily on kasvava harrastus, johon Pieksämäen VedenjakajaReitistö tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet. Myös patikointi hyvin merkityllä reitistöllä tarjoaa syksyisen upean luontoelämyksen. Hyvin varustettuja taukopaikkoja löytyy runsaaasti ja ne mahdollistavat taukojen pitämisen ja eväiden nauttimisen sopivin välimatkoin.

Perheet voivat halutessaan osallistua vaikka siten, että osa patikoi ja osa pyöräilee. Tapahtuma on maksuton ja ohjausta järjestetään ryhmäajoon lähteville maastopyöräilijöille. Oma maastopyöräilyyn sopiva pyörä ja kypärä on jokaisella pyöräilyyn osallistuvalla oltava mukana. Maastopyöräily alkaa Ladun Majalta klo 10. Ajotapahtuma kestää taukoineen noin 1-3 tuntia.

Kesport Kovanen esittelee maastopyöriä päivän aikana Ladun majan pihalla. Koeajokin järjestyy aidolla polulla majan ympäristössä.

Maastopyöräilyyn osallistujien toivotaan ilmoittautuvan viimeistään ke 23.09 järjestelyjen varmistamiseksi.
vedenjakajamtb@gmail.com. Lisätietoja: Jukka Kilpeläinen 040 3012201

Polkuretkelle lähtijöille riittää sään mukainen varustus ja maastossa kävelyyn sopivat jalkineet. Polkuretken voi jokainen tehdä vapaasti lähtien Ladun Majalta tai muista VedenjakajaReitistön lähtöpisteistä. Ladun Maja on auki 10-14 ja siellä on mahdollisuus välipala- ja juomatankkaukseen kanttiinin edullisin hinnoin. Kannattaakin varata pikkurahaa mukaan ostoksia varten. Majan saunan lämpöön aikoville pyyhe ja uimavarusteet ovat myös tarpeen.

Ladun maja

Salvonen, 76280 Pieksämäki