Sukukalleudet ovat kyseessä Pieksämäen Halkokummun kesäteatterissa

Sukukalleuksista on kyse Halkokummun kesäteatterin esityksessä ja niistähän aina kähinää riittää… luvassa on riitoja perinnöstä ja muutenkin, vehkeilyä, juonittelua, salaisuuksia, paljastuksia ja jotain rakkauden tapaista. Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Tuomo Salmela.

Halkokummun Harrastajateatteri toimii eteläsavolaisessa kauniissa maalaismiljöössä, entisen Toikkalan kyläkoulun (Kumputalo) pihapiirissä. Halkokumpulaiset aloittivat teatteritoiminnan puolivakavissaan jo 1989. Ensimmäiset esitykset pidettiin Varvalissa, pikkutilalla, jonne rakennettiin esityspaikka traktorin lavoja, puupöllejä ja lankkuja käyttäen. Välillä näytöksiä pidettiin Laitisten maatilan pihapiirissä. Katsojamäärien kasvaessa traktorinlavat ja puupölkyt eivät enää riittäneet istumiksi, joten vuosituhannen vaihteessa Toikkalan kyläkoulun pihalle rakennettiin talkootyönä näyttämölava ja 350-paikkainen kiinteä katsomo.
Vaikka toiminta on vuosien saatossa kasvanut monikymmenkertaiseksi, emme me tätä vieläkään ihan tosissamme ota!

Sydämellisesti tervetuloa nauramaan kanssamme!

Liput: 5/12/15 €, perhe 32 €, ryhmät 11/13 €/hlö (maksu kortilla tai käteisellä). Voit varata myös väliaikatarjoilun ennakkoon.
Paikkavaraukset ja lisäinfo puh. 040 513 3483 / Ossi Häkkinen, teatteri.halkokumpu@gmail.com

Tapahtuman kotisivut
Facebook

Näytöksissä noudatamme ajankohtaisia koronarajoituksia ja -suosituksia. Muutokset mm. esitysaikoihin ovat siis mahdollisia.