Salmen lavan leffaillat elokuussa

Jäppilän kylät ry järjestää leffailtoja kauniissa miljöössä Salmen lavalla elokuun aikana. Koska tapahtumaa oli jo viime vuonna kehuttu, päätettiin idea toteuttaa tänä vuonna uudestaan. Ensimmäisenä elokuvailtana, ke 9.8. nähdään Cannesin elokuvajuhlillakin palkittu ja mainetta kerännyt elokuva Hymyilevä mies, joka on Juho Kuosmasen käsialaa. Elokuva kertoo nyrkkeilijä Olli Mäestä, jolla on edessään jännittävä tilaisuus. Hän ottelee ensimmäisenä Suomalaisena nyrkkeilijänä Helsingin Olympiastadionilla maailmanmestaruudesta.

Toisena iltana, ke 16.8. päästään viihtymään koko perheen voimin, nimittäin silloin lavalla nähdään elokuva Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus. Rölli ja Juurakko saavat kuulla Mauno Madolta, että jossain kaukana, vuorten, metsien ja meren toisella puolella, on paikka nimeltään Kaikkien aikojen alku. Sieltä haikarat lähtevät aina viemään pieniä vauvoja nyyteissään uusiin koteihinsa. Röllin ja Juurakon uteliaisuus herää. Huomattuaan samanlaisen taustan yhdistävän heitä, he päättävät lähteä ottamaan selvää, onko tarina totta.

Elokuvan aikana on mahdollisuus ostaa leffaherkkuja. Mukaan voi ottaa omat viltit tai istuinaluset. Lavalta löytyy myös istuimia. Illat 9. ja 16. elokuuta klo 19:00.