Pieksämäki Volleyn vuoden 2016 kalenteri ilmestynyt!

Nyt hankkimaan pukin konttiin lahjaksi perheenjäsenelle tai yrityskumppanille Pieksämäki Volleyn upea kalenteri. Samalla tuet liigalentopallon jatkumista Pieksämäellä.
Kalenterin hinta 15 €. Myyntipaikat mm. Kesport Kovanen, Lelupuoti Nallukka, Torin R-kioski ja Urheilu-Tenhunen. Lisäksi kotipeleissä ja lauantaina 12.12. Joulutori-tapahtumassa Veturitalleilla. Kalentereita lähetetään myös muualle lisättynä postituskuluilla. Ennakkotilaukset sari.niskala@pieksamakivolley.fi. tai jussi.kinnunen@pieksamakivolley.fi.

PMK_Volley_kalenterimainos_2016_web-724x1024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pieksämäki Volley julkaisee syksyisin kausikirjan sekä pelaajakalenterin ja keväisin seuran oman lehden Bollikan. Seuran sivulta löydät kausijulkaisut PDF-tiedostoina, joita voit selata Internet-selaimesi kautta tai ladata ne koneellesi. Tiedostojen avaamiseen tarvitset Adobe Acrobat Readerin, jonka uusimman version voit ladata tietokoneellesi sivuilla olevan linkin kautta.

Pieksämäki Volley tuottaa videoita verkkolevitystä varten otteluista ja tekee mm. pelaaja- ja valmentajahaastatteluja.

Kausikirja

 

Kausikirja on Pieksämäki Volleyn liigakauden kynnyksellä julkaisema lehtinen, missä puidaan tulevan liigakauden kokoonpanoja ja puidaan joukkueiden välisiä voimasuhteita. Kausikirjaa jaetaan Urheilutalolla katsojille läpi kauden sekä muilla liigapaikkakunnilla Pieksämäen vieraspeliotteluiden yhteydessä.