Pieksämäen syksyn huipputapahtuma OLO&ELO Sisustus- ja hyvinvointimessut Veturitorilla 13. lokakuuta

Pieksämäellä järjestetään OLO&ELO Sisustus- ja hyvinvointimessut sunnuntaina 13.10. klo 10-17. Messutilana on komea Veturitori aivan Pieksämäen keskustassa. Messut ovat tiivis yhden päivän tapahtuma, täynnä mielenkiintoista ohjelmaa, nähtävää ja ostettavaa.

Näytteilleasettajia on tulossa nelisenkymmentä. Sisustus- ja hyvinvointialan yrityksiä on messuilla mukana monipuolinen kattaus ympäri Suomea. Mukana on useiden eri tuoteryhmien ja -merkkejen edustajia; messuilta löytää kaikenlaista kauneudenhoidosta toimistotarvikkeisiin.

Pääesiintyjänä messuilla on TV:stä tuttu lifestylen monipuolinen ammattilainen Hanna Sumari. Suurta kiinnostusta on herättänyt myös hyvinvointipuolen luento ”Nivelet ja selkä kuntoon”. Luennoitsijana Elämäsi liiton puheenjohtaja, kuntoutuja, Virpi Ukkonen sekä Nivelet ja selkä kuntoon hoito-ohjelman kehittäjä, fysioterapeutti Bengt Kevin Medilife klinikalta. Joensuulaisten Suomen ammattijärjestäjien yhdistyksen edustajien luento ”Kodin kaaos hallintaan” kuullaan kahdesti messupäivän aikana. Luvassa on vinkkejä ja inspiraatiota omatoimiseen järjestelyyn sekä tietoa siitä, mitä Suomen ammattijärjestäjät tekevät ja missä tilanteissa on hyvä kääntyä ammattijärjestäjän puoleen.

OLO&ELO Sisustus- ja hyvinvointimessujen järjestäjänä on Pieksämäen kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Pieksä ry, yhteistyössä useiden pieksämäkeläisten toimijoiden kanssa. Lisätietoja: messuvastaava Else Kovanen, puh. 040 665 0303