Pieksämäen Seudun Liikunta viettää 20 v. synttäreitään Kevätmyyjäisten kera 19. toukokuuta

Pieksämäen Seudun Liikunta on paikkakunnalla toimiva yhdistys, joka edistää toiminnallaan osallisuutta ja hyvinvointia toimien liikunnan, työllisyyden edistämisen, työpajatoiminnan sekä kierrätyksen kokoavana, kouluttavana ja auttavana asiantuntijaorganisaationa. Yhdistys on perustettu 1998, joten tänä vuonna tulee 20 vuotta täyteen toimintaa paikkakunnalla.
Toimitilat ovat tällä hetkellä Hallipussi 1:ssä, Bovallius-palveluiden kanssa samoissa tiloissa. Työpajojen kautta voi ostaa pihatöitä, kiinteistönhuoltoa ja siivouksia sekä tilata puu-, metalli-  ja maalaustöitä yms.

PSliikunnan myymälä löytyy kaupungin keskustasta osoitteesta Savontie 1 ja se on avoinna ma-pe klo 8-17. Myymälästä löytyy lahjoitustavaroita mm. hyväkuntoisia huonekaluja, astioita. Myynnissä on myös uusia pajatuotteita.

Lauantaina 19.5. klo 10-14 myymälällä vietetään Kevätmyyjäisiä. Myynnissä myös syömistä grillistä sekä nokipannukahvia. Ja arpoja, jos vaikka arpaonni suosisi… Lämpimästi tervetuloa Kevätmyyjäisiin ja tutustumaan myymälän tarjontaan.

Pieksämäen Seudun Liikunta ry:n MYYMÄLÄ
Savontie 1, 76100 Pieksämäki
www.psliikunta.fi