Pieksämäen Nukkekoti -Joonas Auringon huvila avautuu 8. kesäkuuta

Nyt sinne taas pääsee! Kaunis Nukkekoti – Joonas Auringon huvila sijaitsee Pieksänjärven kauniissa rantamaisemassa Hiekanpääniemessä, kävelymatkan päässä Pieksämäen keskustasta ja rautatieasemalta.

Nikkarityylisen huvilan alakerrassa sijaitsevat Kuminan Kioski ja teatterisali. Yläkerrassa ovat leikkihuone roolivaatteineen, merirosvoprinsessa Persiljan kammari, Joonas Auringon hytti, Laivakissa Korianterin oma vinttikomero sekä Täti Eulalian kädentaitohuone. Yläkerrasta löytyy myös nukkekotinäyttely.

Viehättävä pihapiiri kutsuu omiin leikkeihin monen ikäisiä lapsia ja toki myös aikuisia! Piha-alueelta löytyy kauppapuoti, riippusilta, kapulalossi sekä upea elokuussa 2020 avattu liikennepuisto. Pihalla on mahdollisuus pelata monenlaisia pelejä jättimäisestä fortunasta aarrejahtiin.

Pihassa sijaitsee myös peuhumökki, jossa voi jättikuutioista rakennella majoja ja muita rakennelmia. Ateljé-mökissä voi ohjatuissa tuokioissa luoda monenlaista taidetta maalauksesta nikkarointiin. Pihapiiristä löytyy myös nuotiopaikka, jossa voi paistaa omat makkarat.

Pihapiirissä voi käydä leikkimässä myös muina aikoina. Liikennepuisto, ulkorakennukset ja pihapelit ovat käytössä aukioloaikoina.

Aukioloajat: / Opening hours:
8.6.-21.8.2021
ti-pe / Tue-Fri 10-16
la / Sat 9-14

Hinnat: / Prices:
Alueelle ja Huvilaan vapaa sisäänpääsy. / Free entry to the area and Villa.
Työpajat, liikennepuisto ja esitykset: / Workshops, traffic park, and shows:
2-10€.
Tapahtuman kotisivut
Facebook