Pieksämäen Nukkekodin Talvipäivä kutsuu 3. maaliskuuta teatterin ja leikkien pariin

Nukkekoti avaa ovensa torstaina 2.3.2017 ja kutsuu lapset perheineen hilpeän talvipäivän viettoon. Talviuntaan nukkuva talo herää tapahtumapäiväksi klo 13 – 19 eloon tarjoten teatteria, leikkiä ja työpajoja.
Tunteellinen siili -lastenteatteriesityksessä Runokoira Pentti käy läpi erilaisia tunteita ja tuntemuksia eläinystäviensä tarinoiden kautta. Anneli Mahlamäen esitys sisältää mukavan kattauksen tekstejä tunnetuilta suomalaisilta lastenrunoilijoilta.  100-vuotiasta Suomea juhlistetaan Kirsi Kunnaksen, Mikko Perkolan, Lauri Pohjanpään, Kaarina Helakisan ja monen muun lastenrunoilijan runoja kuullen.
Esitystä esitetään talvipäivän aikana kahdesti (klo 14 ja klo 18) ja sitä suositellaan 3 – 9-vuotiaille lapsille. Esitykseen on vapaa pääsy, mutta koska paikkoja on rajoitettu määrä, vapaalippu on noudettava etukäteen Poleenin kirjaston lainaustiskiltä.

Päivän ajan Nukkekodilla on avoinna myös maksuton, kaiken ikäisille sopiva paperiaskartelutyöpaja. Nonstop-pajaan voi osallistua mihin aikaan tahansa klo 13 ja 18 välillä luomaan omaa paperitaidetta ohjaajan avustuksella. Nukkekodilla on tilaa myös omille leikeille ja touhuille ja Nukkekodin ikioma kahvio Kultakutri palvelee asiakkaita talon aukioloajan.

Pieksämäen Nukkekodin Talvipäivän järjestävät yhteistyössä Lastenkulttuurikeskus Verso ja Pieksämäen kaupunki. Kaikkiin päivän aikana järjestettäviin toimintoihin on vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Tuottaja Tiina Nissinen
044 444 2609
tiina.k.nissinen@soisalo-opisto.fi
Lastenkulttuurikeskus Verso
www.versoverkko.fi