Pieksämäen matkailu mukana Tampereen Supermessuilla 20.-22.huhtikuuta

Pieksämäen kaupungin matkailun osastolla E 210 pääset tutustumaan matkailutarjontaamme. Osastolla tapaat hahmoja Häkkilän Tilan Hämärän hetkistä, Haapakosken Ruukin patruunan hienon rouvan sekä kesän Nukkekodilta evakossa olevan Joonas Auringon. Joonas kiertää kesän messuilla ja tapahtumissa sekä matkailupaikoissa hauskuttamassa lapsia ja helpottamassa remonttikesän ikävää; kesällä 2019 Nukkekodille taas pääsee leikkimään ja seikkailemaan. Ehkä myös talvella, kun taloon laitetaan maalämpööö!

Patruunan rouvan kanssa voit sopia kahvihetken ja kierroksen historiallisessa ruukissa Haapakoskella, missä aika pysähtyy ja teollinen historia on lähellä.

Pieksämäen tapahtumista suurin, Big Wheels -harrasteajoneuvotapahtuma, täyttää kaupunkikeskustan 21.7.2018 jo 17. kerran yhdessä Kulttuurikeskus Poleenin tiloihin levittäytyvän Savo Vintage -messun kanssa. Paikalla saat meikin, kampauksen ja asun iltabileitä varten. Ja ne autokaunottaret…! Lisäksi Superviikonlopun 21.-22.7. aikana Motoparkissa järjestetään RADALLE.com ja Häkkilän Tilalla Antiikkia ja löytöjä – antiikinystävän suosikki.

VedenjakajaReitistö on esittelyssä osastolla ja liikuntapaikkapäällikkö Antti Nousiainen on tavattavissa lauantaina paikan päällä. Myös Partaharjun monipuolisen toimintakeskuksen edustaja Eija Sorjonen on paikalla, hän perjantaina.

Tule ja tutustu, nouda uusi esitteemme osastolta ja suuntaa kesälomamatkalle Pieksämäelle!