Pieksämäen kesä tarjoaa herkkuja laidasta laitaan

Hyvä ruoka on osa onnistunutta kesämatkaa ja -tapahtumaa. Herkuttelemaan Pieksämäellä pääset kaupungin keskustassa Gastropubi Hilpeässä Hospodarissa Poleenin puistossa Kulttuurikeskus Poleenin välittömässä läheisyydessä.

Pieksämäen Veturitalleilla UKKO Bistro & Deli on kaunis ja monipuolinen herkkukeidas lähellä rautatieasemaa. Samalta kulmalta löytyy Björnin leipomon kahvila-myymälä, josta tuoreet leipomukset voi ottaa myös mukaan.

Pieksämäen torin laidalla lounasta ja kahvilapalveluja tarjoaa Keski Cafe. Torin täyttävät kesäkuukausina myös konttiravintola Morton sekä muut torikahvilat ja niiden vilske. Ravintola Taica, kiinalainen ravintola Zan ja hotelli Savonsolmu ovat osa keskusta-alueen ravintolatarjontaa. Tahiniemestä löytyy aitoitalialainen ravintola Fellini. Pikaruokapaikka Hesburger ja pizzaravintoloita löydät myös kävelymatkan päästä.

Moilas Leipomon myymälä-kahvila Naarajärvellä on suosittu ryhmien lounas- ja tuliaisostospaikka. Kaupungin keskustan ja Naarajärven välille sijoittuvat lounaskahvila Santsikahvi sekä Pieksämäen ABC liikenneasema.

Anolan gastrokahvila Anolan golfkentän kupeessa on yksi kesän ruokamatkakohteista, samoin Paltasen kesäkahvila herkullisine munkkeineen Jyväskylästä tultaessa. Jäppilän Kievarin amerikanherkkuja pääsee nauttimaan Jäppilän keskustassa tai seuraamalla heidän ruokavaununsa liikkeitä kesän tapahtumissa.

Juhla- ja tilausravintoloina toimivat Pöyhölän Pappila, Partaharju, Nikkarila ja HiiliWille ovat varattavissa ryhmille.
Lisätietoja löydät näiltä sivuilta.