Pieksämäellä kulttuuritapahtumat täyttävät syksyä varovaisuus muistaen

Kulttuurikeskus Poleeni ja Pieksämäen Veturitori availevat oviaa syksyn kulttuuritapahtumille. Sunnuntaina 13. syyskuuta Veturitorilla Käy muumilaaksoon -konsertti vie pienet ja isommatkin kuulijat kaikille tuttujen muumilaulujen maailmaan Benny Törnroosin johdolla klo 10.30 alkaen. Konsertin aikana leikitään, lauletaan ja tanssitaan Muumipeikon, Muumipapan, Pikku Myyn, Hemulin sekä yllätysesiintyjän kanssa!

Kulttuurikeskus Poleenin syksy on monipuolinen ja tarjoaa jokaiselle mieleistä ohjelmaa; konsertteja, teatteria, stand up komiikkaa, onpa tarjolla juurihoitoakin 🙂 Tarkat ohjelmatiedot löydät Syksyn 2020 Framista, joka on luettavissa pdf-versiona täällä.

Poleenin lipunmyynti, 0400 855 614 ja lipunmyynti@poleeni.fi. Herkullisten väliaikatarjoilujen Kulttuurikahvila Poleeni on avoinna ma-pe klo 10-17 ja tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Epidemiatilannetta seurataan ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen mukaan. Muistathan sinäkin koronaa estävät varotoimet. Tervetuloa nauttimaan kulttuuriannista terveenä!