Pieksämäellä kromin kiiltoa koko kaupungin täydeltä 20. heinäkuuta

Pieksämäen lauantaina 20. heinäkuuta 2019 valtaava koko perheen harrasteajoneuvotapahtuma Big Wheels on yksi Suomen suurimmista vanhojen ajoneuvojen kokoontumisajoista! Nyt jo kahdeksattatoista kertaa järjestettävä tapahtuma kerää paikkakunnalle ajoneuvoja ja yleisöä myös maan rajojen ulkopuolelta.

Vuosi vuodelta suosiotaan kasvattava tapahtuma on parhaimmillaan koonnut Poleenin rantapuistoon jopa 1.400 harrasteajoneuvoa ja yli 15.000 hengen yleisön! Tapahtuma-alueella on edustettuna ajoneuvoharrastuksen koko kirjo merkkiin, malliin tai valmistusmaahan katsomatta, vaikkakin pääpaino on yleensä vanhoissa amerikanraudoissa.

Tapahtuma tarjoaa nostalgiannälkäiselle nähtävää enemmän kuin tarpeeksi, sillä samaan aikaankulttuurikeskus Poleenissa järjestetään vintage- ja retrokulttuurin erikoismessut. Savo Vintage -tapahtuman teemoja ovat vanha muoti, nostalgiasisustus ja keräily. Savo Vintage -messuilla on myös mahdollisuus teettää itselleen vintage-kampaus ja -meikki sekä vaikkapa poseerata pin up -kuvissa.

Lauantain kokoontumisajo päättyy suureen autoparaatiin, jota on katujen varsilla seuraamassa tuhatpäinen yleisöjoukko. Lauantai-ilta huipentuu Big Wheels Rock’n roll Party -konserttiin Veturitorilla.