Partaharjukeskus – Pieksämäen monipuolinen matkailuaarre

Leiri-, kokous- ja juhlapaikka Partaharjukeskus Salvos-järven rannalla on erinomainen retkeilijän ja luonnossa liikkujan tukikohta. Vuoden vaihteessa Eija ja Hannu Sorjosen omistukseen siirtynyt perinteinen paikka panostaa nyt etenkin ohjelmapalvelujen tarjontaan.

”Meillä voi VedenjakaReitistöllä liikkuvat majoittua, ruokailla, saunoa sekä huoltaa varusteita kätevästi aivan reitistön varressa. Halutessa pääsee uimaan ja tarvittaessa vaikka vain suihkuun”, sanoo Eija Sorjonen.

Partaharjukeskuksesta löytyy majoitustilaa isommallekin porukalle. Petipaikkoja mökeissä ja huoneissa on yhteensä 200. Tilat ovat niin yksittäisten majoittujien kuin ryhmien käytettävissä. Uutta ovat huoneistot, joihin kuuluu kolme makuuhuonetta ja keittiö.

Erilaisia kokoontumistiloja on 10 ja suurimpaan niistä mahtuu kerralla 350 vierasta. Yksi erikoisuus on luontoruokailu, joka voidaan yhdistää Partaharjussa hyvin isonkin ryhmän ohjelmaan vaivattomasti.

Ennestään monipuolisia oheispalveluja on tänä vuonna lisätty uusien yhteistyökumppaneiden kautta. Yksi kumppaneista on joroislainen erä- ja luontopalveluyritys SeastarEvents Oy, joka tarjoaa Partaharjussa kesäisin ohjattuja melontaretkiä ja erilaisiin tehtäviin perustuvia, liikunnallisia kisailuja sekä talvisin lumikenkä- ja pilkkiretkiä.

”Erityisesti meille Partaharjuun he ovat kehittäneet Iso-Parran pähkäilyt -pulmakisan sekä hieman järeämmän Salvosen selviytyjät -mittelön, jossa otetaan mittaa mukana olevien luonnossa selviytymisen taidoista”, Eija Sorjonen kertoo.

Uutta ovat myös puuhengitys ja luonnon pilates sekä luonnon oma kuntosaliohjelma. Tyhy-ryhmille tarjolla on myös luonnossa liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluja.

”Kaikki palvelut ohjelmapalveluista majoitus-, kokous- ja leiripalveluihin ovat myös paikallisten käytettävissä”, muistuttaa Eija Sorjonen.

Partaharjukeskuksen palvelut löydät osoitteesta www.partaharjukeskus.fi