Nyt se tulee taas: Kaikki kyytiin HOP! Pieksämäen Veturitorilla 24. marraskuuta klo 13-17

Lapsiperhetapahtuma Kaikki Kyytiin HOP! viettää jo 5-vuotissynttäreitä! Ensimmäinen tapahtuma 2015 Kulttuurikeskus Poleenissa oli nimetön, mutta 2016 saakka on vietetty Kaikki kyytiin HOP! -tapahtumaa Pieksämäen Veturitorilla, osoitteessa Tallikankaankatu 3.

Kaikki kyytiin HOP! järjestäjänä toimii Pieksämäen lapsiperhetoimijoiden verkosto, johon kuuluvat mm. kulttuuritoimi, seurakunta, Perheiden talo, Pieksämäen omaishoitajat, kirjasto, nuorisotoimi, urheiluseuroja, Vaalijala, Länsiväylän katsastus sekä muita lapsiperheiden asialla olevia toimijoita.

Tapahtuman kummina on pieksämäkeläislähtöinen TV-kasvo Mikko Kekäläinen. Pääesiintyjäksi saapuu lastenmusiikkiyhtye Orffit, joka on tuttu mm. Pikku Kakkosen ”Laulujen osto- ja myyntiliike”-ohjelmasta. Iltapäivän aikana lavalle nousee myös Kontiopuiston koulun kuoro, pieniä soittajia sekä Seutuopiston tanssiryhmiä. Tapahtuman juontaa Nazia Asif. Ensiesityksenä kuullaan Mari Nykäsen sanoittama ja säveltämä tapahtuman uusi tunnuslaulu.

Tapahtumassa on toiminta- ja esittelypisteitä sekä myyntitori. Nuorisotila Weturi on avoinna koko tapahtuman ajan ja UKKO Bistro&Deli -ravintolassa on katettu buffet-pöytä lapsiasiakkaita silmällä pitäen.

Tervetuloa isot ja pienet 🙂 🙂

Lisätietoja tapahtuman facebook ja Piia Säpyskä-Hietala 044 788 4324 / piia@poleeni.fi