Musiikkia viikon verran Pieksämäellä 12.-18. marraskuuta

Musiikinystäviä hemmotellaan Pieksämäellä usealla mielenkiintoisella musiikkitapahtumalla marraskuun puolivälissä. Sunnuntaina 12.11. klo 16 menneitten aikojen laulajatähtien Laila Kinnusen ja Olavi Virran suosikkikappaleita esittävät Milana Misic ja Amadeus Lundberg Kulttuurikeskus Poleenissa konsertissa Idän ja lännen tiet.

Pieksämäen Lehti  järjestää yhteistyössä C-Viihteen ja Ole Paras -kilpailun kanssa perjantaina 17.11. klo 20 Pieksämäen Veturitorilla Pieksämäki 55 pieksämäkeläistä musiikkiosaamista esittelevän tapahtuman. Mukana biisinikkareita, Ole Paras Pieksämäki -kilpailun voittaja Janniina Viinikka sekä tassiyhtye Calibra. Tule mukaan tunnelmoimaan ja pyörähtelemään!

Urkuviikko valtaa Pieksämäen Vanhan Kirkon liki viikoksi 13.-18.11. Erilaisia konsertteja löytyy lapsiperheiden Villit Pillit -konsertista 13.11. lauantain 18.11. Säveliä syysiltaan -päätöskonserttiin vaihtuvien urkutaitajien esittäminä. Poikkeuksena on torstai, jolloin Uudessa Kirkossa esitetään klo 18 Markuksen evankeliumi -kirkkodraama. Urkukonsertteihin on vapaa pääsy ja lisätietoja niistä löytyy Pieksämäen kaupungin kotisivujen tapahtumakalenterista.