Moottorirata Motopark palvelee vauhdin ystäviä Pieksämäen Virtasalmella

Itä-Suomen ainoa moottorirata Motopark tarjoaa upeat puitteet moottoriurheilun ystäville niin radalla kuin katsomossa. Asfaltoitu, reilun 3,5 kilometrin mittainen moottorirata toivottaa autoilijat ja moottoripyöräilijät tervetulleiksi nauttimaan rata-ajosta. Motoparkin rata on nopea rata, jossa huippunopeudet nousevat jopa 280 kilometriin tunnissa.

Motoparkin radalla on mahdollista kokeilla oman auton tai moottoripyörän vauhtia valvotuissa olosuhteissa. Radalle pääsee ns. normaaleina ajopäivinä sekä melupäivinä, kun päiviä ei ole varattu kilpailuihin, kilpailujen harjoituksiin, kerhoille tai yrityksille.

– Radalle pääsee, kun on auto kunnossa ja ajokypärä matkassa. Moottoripyöräilijöillä pitää olla asianmukaiset ajovarusteet. Radan puolesta annamme tarvittaessa opastusta radalla ajamisessa, kertoo Motoparkin yrittäjä Tapio Nevala.

Harrastajien ohella Motoparkissa nähdään pitkin kesää lukuisia huipputason kilpa-ajajia eri tapahtumissa. Motoparkin rata-alueella on tilava kahvila-ravintola sekä kaksi kahvilakioskia. Ravintolat ovat avoinna tapahtumien aikaan ja kahvila myös muulloin radan aukioloaikoina. Motoparkin vieressä toimii Motomajat, joka tarjoaa ravintola- ja majoituspalveluja. Tapahtumista löydät tietoja Motoparkin sivuilta.

www.motopark.fi