Loppuvuoden juhlat Pieksämäellä Poleeni Livessä!

Poleenin joulukauden avaus, Pieksämäen kaupungin itsenäisyysjuhla ja Ruskateatterin esitys Aapelin mualima nähdään Poleeni Livessä!

Koronan toisen aallon keskellä on Kulttuurikeskus Poleenissa tehty päätös siirtää tietyt joulukauden tapahtumat Poleeni Live kanavalle. Vaikka Poleenissa on pystytty tehokkaasti toteuttamaan poikkeusolojen turvatoimia ja takaamaan tapahtumiin tulleille katsojille turvallinen katsomiskokemus, on nyt näiden tiettyjen tapahtumien kohdalla kyse sekä esiintyjien että katsojien yhteisestä turvallisuudesta. Tapahtumien kaikki esitykset ovat esiintyjät kuvanneet joko itse tai ne on kuvattu Poleenin tekniikan tai Mediapajan avulla.

Poleenin joulukauden avaus nähdään Poleeni Livessä ma 30.11. klo 17 alkaen. Joulunavauksessa esiintyivät Seutuopiston kurssilaiset, yksin ja yhdessä. Nähtävissä https://www.youtube.com/watch?v=lsLksrVYaDg&feature=youtu.be

Pieksämäen kaupungin itsenäisyysjuhla nähdään Poleeni Livessä sunnuntaina 6.12. klo 14. Ohjelmassa luvassa Pieksämäen Mieskuoron laulua, kaupunginjohtaja Ulla Nykäsen tervehdyssanat ja Pieksämäen kaupungin kulttuuripalkinnon luovuttaminen.

Seutuopiston Ruskateatteri joutui jo viime keväällä koronatilanteen takia perumaan Aapelin mualima esityksensä Poleenissa. Nyt Aapelin mualima tulee Poleeni Liveen tiistaina 15.12. klo 13, ja on nähtävissä siellä kaksi viikkoa, ti 29.12. asti.

Itsenäisyysjuhla ja Ruskateatterin esitys Aapelin mualima ovat tulossa Poleenin youtube-kanavalle https://www.youtube.com/channel/UC9W_XDZCNXmF4LlE40zRBaA

Poleeni Livessä tällä viikolla myös Asko Hankilanojan yleisöluento Pieksämäen punakaarti ja 1917-18 tapahtumat:
https://www.youtube.com/watch?v=Lh_MG1JvumE&feature=youtu.b

Lisätietoja: Poleeni live