Liikkumaan pääset Pieksämäellä sisällä ja ulkona

Kevään koettaessa kannattaa aloittaa liikuntaharrastukset uudella innolla. Hiihtolatuja Pieksämäellä löytyy jokaiseen makuun ja laduille pääsee aivan kaupungin keskustasta. Hiihtoretken suunnaksi voi ottaa vaikka Ladun maja Salvosen rannalla Partaharjussa. Luisteluun Hiekanpään alueelle jäädytetään talvisin puistoluistelurata. Radan jäädyttäminen alkaa säiden sen salliessa ja rata pidetään kunnossa maaliskuun alkupuolelle tai pidempäänkin. Pieksämäen kilpailu- ja harjoitusjäähalli OP-Areenassa on jääkiekon ja ringeten rajojen lisäksi viiden kentän curling rajat. Pieksämäen Curlingseura tarjoaa lajikokeiluja tilauksesta.

Sisäliikuntaan uimahallin allasosastolla on kuusiratainen kuntouinti-, lasten-, hierolta-, lämmin- ja kylmävesialtaat sekä liukumäki. Uimahallin kuntosali on monipuolinen ja aloittelijalle salilta löytyy valmiita kunto-ohjelmia. Liikuntaneuvonnan vastaanotosta uimahallin pääaulassa voi tilata vaikka edullisen kehon koostumusmittauksen liikuntaneuvojan palauteella.

Pieksämäeltä löytyy ehkä yksi Suomen kauneimpia kuntosaleja Kunnonkeskuksesta Veturitalleilta. Omatoimisen harjoittelun lisäksi voit osallistua ohjattuihin ryhmiin tai vaikka virtuaalispinningiin. Fysioterapia- ja kauneudenhoitopalveluiden lisäksi tiloissa vastaanottoa pitävät lääkäriasema Ikioman erikoislääkärit. Rauta nousee myös viereisessä No Bodyn salissa ja monipuolisia liikuntapalveluja Hallipussissa tarjoaa Pieksämäen Laatuliikunta yhteistyökumppaneineen.

Lisätietoja: www.sportpieksamaki.fi  www.kunnonkeskus.fi  www.laatuliikunta.fi