Kulttuurikeskus Poleenissa pääsee operetin lumoon tai Ti-Ti Nallen Talviriehaan

Konsertissa Kultainen päivä sunnuntaina 8.11. klo 16 pääsee Pieksämäen Kulttuurikeskus Poleenissa kokemaan operetin ja musikaalin lumoa. Sopraano Eilamaria Leskinen ja tenori Hannu Jurmu loihtivat yhdessä pianovirtuoosi Jouni Someron kanssa operetti- ja musikaalimaailman klassikoista esiin glamouria ja romanttisia tarinoita. Tunteikkaat sävelmät, kuten kaihoisat Sun on mun sydämein, Muistathan kai ja Volgalaulu, vauhdikas Budapestin Juliska, lempeä Tirolin maas´ jos ruusun saan, valloittava Wieniläisverta ja monet muut säkenöivät laulut tempaavat mukaansa. Musikaalien makuun pääsee Oopperan kummituksen, West Side Storyn ja Catsin sävelten myötä. Konsertti kestää 1,5 tuntia ja siinä on väliaika. Järj. FinnConcert Oy ja Kulttuurikeskus Poleeni. Liput 25 euroa.

 

Maanantai-iltana 9.11. klo 18 Ti-Ti Nallen perhe, Riitta sekä Hirsimetsän kaverit innostuvat talviriehasta, missä kukaan ei jää yksin! Laulujen, tanssien ja mielenkiintoisen tarinan keskellä pääset osallistumaan esitykseen ihan niin paljon kuin haluat. Nyt kohti riemukasta yhdessäoloa mummoja ja pappoja unohtamatta! Esitys soveltuu kaikenikäisille! Ti-Ti Nallen Talvirieha kestää tunnin, jonka jälkeen kaikille halukkaille on tarjolla nallejen halit 🙂 Järjestäjä Ti-Ti Tuotanto Oy. Konsertissa Ti-Ti Nallen tuotemyyntiä. Lisätiedot: www.titinalle.fi Liput 18,50 euroa /59 euroa

 

Osta lippu

Lipunmyynti Kulttuurikahvila Poleenissa ma-pe klo 10-17, lipunmyynti@poleeni.fi tai puh. 0400 855 614. Lipunmyynti tuntia ennen vain kyseiseen tapahtumaan.