Kotimaisen designin pop up -kesäpuoti valloittaa Pieksämäen 6.-28.7.2019

Hurmaava kotimaisen designin pop up -kesäpuoti aukeaa kauppatorin kupeeseen lauantaina 6.7. klo 10 osoitteessa Häyrisentie 3. Tarjolla myymälässä on kotimaisia laatutuotteita vaatetuksesta ja asusteista kodinsisustukseen, kosmetiikkaan sekä ruokaherkkuihin heinäkuun ajan.

JYSKin viereen avautuvan myymälän monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy eri tyylisiä vaatteita ja asusteita kaikenikäisille ja -kokoisille, sekä kaikkea muuta ihanaa niin itselle kuin lahjaksi ja viemisiksi. Lisäksi kaikki tuotteet ovat vastuullisesti ja eettisesti tuotettuja.

Maistiaisia tuotevalikoimasta on saatavilla Kauppatori soi! -iltatorilla keskiviikkona 3.7.2019 klo 16-20. Tällöin on mahdollista hankkia kesäpuotiin lahjakortti kesällä juhliville alennuskupongin kera.

Kesäpuoti on avoinna:

Ma – Pe         10 – 18
La                  10 – 16
Su                  10 – 16

Kotimaisen designin pop up -kesäpuoti on avoinna 6.-28.7.2019 Pieksämäen kauppatorin laidalla osoitteessa Häyrisentie 3.

POPITA on kahden siskon pieni ja pirskahteleva yritys. Erilaisilla tempauksilla halutaan tarjota vastuullisia ja vaikuttavia elämyksiä pop up -puodeista tapahtumiin ja työpajoihin. Toimintaa voi seurata Facebookissa ja Instagramissa @popitapopup.