Kevätretkelle Joonas Auringon Merirosvokouluun!

Joonas seilaamaan opettaa, maakravunkin varustaa, kun hän harrastaa tarina-aarteiden ongintaa!

Pieksämäen Nukkekodilla 2.5.-3.6. on retkiryhmille varattua aikaa. Merirosvokoulu alkaa tarinatuokiolla Nukkekodin teatterisalissa. Merirosvokapteeni Joonas Aurinko ystävineen tarinoi merenkulusta, Nukkekodista ja sen historiasta houkutellen merirosvo-oppilaat menneiden aikojen maailmaan. Tarinatuokion jälkeen jatketaan merirosvopajoihin, joissa voi tehdä itse merirosvopinssin ja Joonas Auringon hatun!
Tämän jälkeen jo maistuukin eväät ja alueelle voi jäädä vapaasti leikkimään. Avoinna ovat Joonas Auringon aarrekammio ja satuvintti roolivaatteineen sekä Prinsessa Ruususen huone. Pihapiiristä löytyy peuhumökki, kauppapuoti, riippusilta ja kapulalossi. Kahvila Kultakutri on avoinna vierailun ajan. Kahvilasta voi ostaa käteisellä kahvia, limua, leivonnaisia ja jäätelöä.
Ryhmävarauksia otetaan pääsääntöisesti arkipäiville (aamupäiväryhmä klo 9-11.30, iltapäiväryhmä klo 13-15.30).
Merirosvokoulu sopii erityisesti 2-12 -vuotiaille seilaajille. Hinta 9 € / lapsi, ryhmän aikuiset maksutta. Alle 2-vuotiaista 3 € materiaalimaksu. Retkipäivinä samanaikaisesti maksimissaan 100 asiakasta. Esityksiin ja työpajoihin osallistutaan pienemmissä ryhmissä.
Kaasugrillin vuokra 5 € / ryhmä.
Lisätietoja ja varaukset toukokuun 2016 retkiryhmille: Lastenkulttuurikeskus Verso, puh. 044 799 5547, www.versoverkko.fi
Postia Versolle
www.facebook.com/SadunjaSeikkailunTalo