Juhannuksen aikaan pääsee tutustumaan Haapakosken Ruukkiin opastetuilla kierroksilla

Juhannus lähestyy ja juhannusvinkit. Uutena löydät Viikon vinkit -osion VisitPieksämäen kotisivuilta. Siinä tutut pieksämäkeläiset yrittäjät ja asukkaat antavat omia vinkkejään kesänviettoon Pieksämäellä.

Juhannuksen aikaan pääsee taas tutustumaan Haapakosken Ruukkiin opastetuilla kierroksilla. Ruukkikierrospäiviä on kyselty, joten nyt niitä on tulossa. Juhannuksen Ruukkikierrokset perjantaina 25.6. ja lauantaina 26.6. klo 13, kierroksen kesto on 1-1,5 tuntia. Normaalisti ruukin opastuksia on vain ryhmille, mutta juhannuksen kierroksille voi yksityishenkilökin varata paikan.
Kierroksella pääsee tekemään kurkistuksen menneeseen aikaan, Haapakosken ruukin historiaan ja tehdasalueeseen oppaan johdolla.

Kierroksille otetaan vain rajoitettu henkilömäärä, joten varaa paikkasi viimeistään kierrosaamuna klo 10 mennessä. Paikkavaraus viestillä ruukin fb kautta, tai tekstaa /soita Jari 0400282906. Kierroksen hinta on 10e/henkilö, lapset pääsevät aikuisen seurassa veloituksetta. Käteismaksu ja omat maskit mukaan.
Tervetuloa ruukin tarinoiden äärelle.

Haapakosken kylällä 4H nuorten Aadan ja Riikan kesäkahvilassa tarjolla Juhannuksen ruukkivieraille voisilmäpulla ja kahvi 3 euron hintaan, kannattaa poiketa.