Joulu lähestyy ja Pieksämäen jouluiset tapahtumat viihdyttävät

Näin joulun lähestyessä löytyy joulusia tapahtumia eri puolilta Pieksämäen aluetta.

Virtasalmella vietetään Jouluinen tapahtuma lauantaina 23.11. klo 10-14. Päivän aikana ohjelmassa on mm. Päivä paloasemalla -tapahtuma koko perheelle, Kafe Villan joululounas tarjolla klo 11-14, Parturi Tuikku esittelee lahjaideoita ja Punaisen Tuvan käsityömyymälä avoinna.
Kylätalolla järjestetään Eläkeliiton Virtasalmen yhdistyksen kinkkuarpajaiset, Virtasalmi-yhdistys arpajaiset ja paikalla on myös useita tuotteiden myyjiä. Tapahtuman facebook.

Kulttuurikeskus Poleenin Joulun avaus on maanantaina 25.11. klo 17. Ohjelmassa yhteislaulut klo 15, Seutuopiston ryhmät esiintyvät klo 17. Esityksissä nähdään laulu- ja musiikkiesityksiä sekä Seutuopiston lasten aikuisten tanssi- ja liikuntaryhmien esityksiä. Tarjolla glögiä ja pipareita ja tulee se Joulupukkikin 🙂

Joulukauden avausta vietetään seuraavana viikonloppuna perjantaina 29.11. ja sunnuntaina 1.12.

Perjantaina 29.11 liikkeissä on Black Friday tarjoukset ja useat liikkeet ovat silloin avoinna klo 20 saakka. Ilotulitus ammutaan taivaalle perjantai-iltana klo 20.30 entisen kaupungintalon rannasta.

Sunnuntaina 1.12 useat liikkeet ovat avoinna klo 12-15 ja silloin Joulupukkikin on mukana menossa tekemässä joulun tärkeitä lahjaostoksia. Glögitarjoilu Kaxinkujalla klo 12 alkaen. Kauppatorilla pääsee laulamaan Joulukaraokessa klo 12-15. Sunnuntain toriohjelman kohokohtana on Vuoden Pieksämäkeläisen julkistaminen klo 15.

Jäppilän jouluinen lauantai 30.11. klo 10-13 tuo joulumyyjäiset Monarille. Jouluisen puheen Jäppilässä pitää kaupunginjohtaja Ulla Nykänen klo 10.15. Tapahtuman facebook.

Weturitorin markkinat ovat sunnuntaina 1.12. Täältä löydät myös hyviä jouluisia tuotteita.

Seuraa ilmoittelua Facebookissa sekä lehdissä ja tule mukaan tunnelmallisiin joulun odotuksen tapahtumiin!