Isäntä harharetkillä Pieksämäellä Länsmäkisten esityksessä

Länsmäkisten uutuusnäytelmä Isännän harharetket jatkaa hilpeänrouheaa sarjaa isännän ja rengin vauhdikkaasta elämästä entisaikain maailmassa. Tällä kertaa isäntä on joutunut emännän epäsuosioon ja on siirtynyt siksi ns. etäasukkaaksi kaukaiseen korpeen. Metsäasumisen pitkittyessä isännän ruokavalio alkaa muuttua perin eriskummalliseksi ja järkikin uhkaa uhkaavasti heitellä kuperkeikkaa.

Renki Alapertti (kuvassa) yrittää tietysti saada isännän pysymään mahdollisimman pitkään poissa kotinurkista. Konstit siihen ovat rengin tuntien monet. Liukas suuvärkki on ahkerasti käytössä. Isäntä yrittää löytää keinot emännän lepyttämiseen ja renki haaveilee lokoisista syömiseen ja nukkumiseen perustuvista päivistä. Kaiken takana on kuitenkin nainen ja miesten tietämättä emäntä kuljettaa tapahtumia kohti lähes onnellista loppua. Tässä vähän makupaloja esityksestä 🙂

Isännän harharetkissä näyttelevät Terho Häkkinen, Jari Kauppinen ja Anni Kauppinen. Musiikkipuolen hoitaa Jukka Ylönen. Käsikirjoitusta ja ohjausta on laatinut Juhani Joensuu.

Länsmäkiset esittää & Västkullarna förevisar
Isännän harharetket

Su 11.7. klo 12 Häkkilä tila
Su 11.7. klo 18 Virtasalmi Ojintalo
La 31.7. klo 16 Jäppilä ulkoteatteri (säävaraus monitoimitalo)
Su 1.8. klo 13 Naarajärvi Kanttila sali
Ke 4.8. klo 18 Hankasalmi museokylä
Pe 6.8. klo 18 Pappilan piha
La 7.8. klo 16 Pappilan piha
Su 8.8. klo 14 ja 18 Pappilan piha

Liput 15 € (alle 15 vuotiaat ilmaiseksi). Lipunmyynti tuntia ennen esitystä, korttimaksu käy. Lippuavaraukset ennakkoon terho.hakkinen@venetmaki.fi tai 040 749 5550.
Kaikki esitykset ohjeistuksen turvamääräyksiä noudattaen! Väliajalla kahvila.