Isännän harharetket jatkuvat Pieksämäen Veturitalleilla 4. joulukuuta

Isäntä harhailee Länsmäkisten uutuusnäytelmässä Isännän harharetket Pieksämäen Veturitalleilla lauantaina 4.12.2021 klo 16. Uusi esiintymistila sijaitsee Veturitallien pilttuissa. Sisäänkäynti tilaan tapahtuu Veturitorin kautta.

Isännän harharetket jatkaa hilpeänrouheaa sarjaa isännän ja rengin vauhdikkaasta elämästä entisaikain maailmassa. Tällä kertaa isäntä on joutunut emännän epäsuosioon ja on siirtynyt siksi ns. etäasukkaaksi kaukaiseen korpeen. Metsäasumisen pitkittyessä isännän ruokavalio alkaa muuttua perin eriskummalliseksi ja järkikin uhkaa uhkaavasti heitellä kuperkeikkaa.

Renki Alapertti yrittää tietysti saada isännän pysymään mahdollisimman pitkään poissa kotinurkista. Konstit siihen ovat rengin tuntien monet. Liukas suuvärkki on ahkerasti käytössä. Isäntä yrittää löytää keinot emännän lepyttämiseen ja renki haaveilee lokoisista syömiseen ja nukkumiseen perustuvista päivistä. Kaiken takana on kuitenkin nainen ja miesten tietämättä emäntä kuljettaa tapahtumia kohti lähes onnellista loppua.

Isännän harharetkissä näyttelevät Terho Häkkinen, Jari Kauppinen ja Anni Kauppinen. Musiikkipuolesta huolehtii Jukka Ylönen.
Näytelmän käsikirjoitusta ja ohjausta on laatinut Juhani Joensuu.

Liput esitykseen 15€, ennakkomyynti tai ovelta 1h ennen esitystä (korttimaksu käy).
UKKO Bistro&Delin väliaikatarjoiluista ja ruuasta -10% alennus.

Myynti ja lisätietoja: terho.hakkinen@venetmaki.fi/040 749 5550. Ohjelmapalvelut ryhmille ja yksityistilaisuuksiin www.lansmakiset.fi

Pieksämäen Veturitallit / Veturitori