Hyvää iltaa – Nimeni on Olavi Virta

Olavi Virran syntymästä tuli kuluneeksi 100 vuotta helmikuussa 2015. Olavi Virta oli laulaja, näyttelijä ja Suomen eniten levyttäneitä artisteja. Hänen laulamistaan tangoista tuli iskelmämusiikin klassikoita. Julkisuudessa on laajalti tiedossa hänen elämäntarinansa, joka alkoi huikealla menestyksellä, mutta päättyi sairauteen ja köyhyyteen. Olavi Virta menetti kaiken, paitsi ääntään, joka säilyi täydellisenä loppuun saakka. Olavi Virta kuoli 14.7.1972.

Naisilla oli suuri merkitys Olavin elämässä. Tärkeimmiksi nousivat voimakastahtoinen ja pojastaan mustasukkainen äiti, Olavin vaimo ja lasten äiti Irene sekä sairaan ja köyhtyneen Olavin ainoa turva, Hulda. Naisia Olavin ympärillä parveili paljon eikä hän halunnut heitä vastustaa. ”Naisteni lukumäärästä minulla ei ole minkäänlaista aavistusta, mutta Rakastuin jokaiseen kenen kanssa olin.” hän itse sanoi.

Pieksämäen Teatteri juhlistaa Virran muistoa esittämällä Anneli Sahan ohjaamana hänestä kertovan musiikkidraaman: Hyvää iltaa – Nimeni on Olavi Virta. Esitys sisältää kolmekymmentä musiikkikappaletta, joiden lomassa kerrotaan Olavi Virran elämäntarina.

Pieksämäen Teatteri juhlistaa esityksen myötä 35-vuotista taivaltaan Pieksämäen teatterimaailmassa.
Ensi-ilta la 5.12. klo 19, muut esitysajat löytyvät kotisivuilta ja Pieksämäen kaupungin kotisivujen tapahtumakalenterista.
Esityksiä Pieksämäen lisäksi: Kangasniemi la 16.1. klo 16 ja 19, Rautalampi la 13.2. klo 16 ja klo 19

Lisätietoja: www.pieksamaenteatteri.fi

Mainos Olavi Virta
IMG_1086-300x259