Hurma ja muuta mukavaa Pieksämäellä superviikonloppuna 24.-26. marraskuuta

Nyt jos koskaan kannattaa tulla Pieksämäelle! Viikonlopun voi aloittaa Black Friday ostoksilla jo perjantaina. Kampanja jatkuu sunnuntaihin saakka, jolloin huipentuu Joulukauden avaukseen torilla ja liikkeissä.

Jäppilän monitoimitalolla on Jouluinen lauantai 25.11. klo 10-16 ja Pieksämäen Itäkeskuksessa Siikamäen Suoramyynti täyttää 3 vuotta samana päivänä. Juhlan kunniaksi Suoramyynnin pihalla myynnissä on joulupuuroa, grillimakkaraa ja glögiä sekä sisällä maistatuksia, tarjouksia ja kahvitarjoilu. Joulupukki paikalla klo 11-13.

Junamusikaali Nollakaks kolkytkuus viihdyttää lauantaina kulttuurikeskus Poleenissa klo 13 ja illaksi ehtii hyvin Veturitorille pyörähtelemään Hurman tahtiin. Hurma vie tanssijat ja kuulijat hurmokseen klo 20 alkaen.

Mutta kilttinä kannattaa olla, koska Joulupukki saapuu junalla asemalle sunnuntaina klo 12 ja osallistuu Joulukauden avaukseen. Pieksämäen Kauppatorilla torimyyntiä ja liikkeet ovat avoinna klo 12-16. Suomen Punaisen Ristin joulupuuromyyntiä ja kaikkea kivaa.
Sunnuntain klo 13 pääsee syvämietteisiin tunnelmiin kulttuurikeskus Poleenissa Partaharjun Kesäteatterin vierailuesityksessä Havukka-ahon ajattelija.

Mutta ei tässä vielä kaikki; kun viikonloppu on takana, on viikko mukava aloittaa Poleenin joulukauden avauksella maanantaina klo 15. Perinteinen Seutuopiston syyskauden päätösjuhla on samalla joulun juhlinnan aloitus! Luvassa esityksiä, laulua, rutkasti joulumieltä – ja joulupukkikin piipahtaa.