Huhtikuu on messukuukausi Pieksämäen matkailulle

Pieksämäen matkailun tarjontaan pääsee tutustumaan huhtikuun aikana useilla messuilla eri puolilla Suomea. 6.-8. huhtikuuta olemme esillä Kallavesj’ – veneilyn, matkailun ja vapaa-ajan messutapahtumassa Kuopiossa yhdessä Big Wheels ja Savo Vintage tapahtuman kanssa.

Lauantaina 14. päivä Veturitorin täyttää perinteinen, joka toinen vuosi järjestettävä, Savon Solmu -messut uusin maustein. Messuilla on Keski-Savon kuntien yhteinen matkailuosasto ja lisäksi VedenjakajaReitistön markkinointihankkeen osasto. Samaan aikaan työhyvinvointiin keskittyvä TYHY-markkinat on messuilla sekä omalla osastolla että Kunnonkeskuksen tiloissa, joissa voi käydä kuuntelemassa mielenkiintoisia tietoiskuja aiheesta.

Reitistöteemalla ollaan 21.-22. huhtikuuta Jyväskylän Paviljongissa Retkelle -messuilla, joka on retkeilyyn ja liikkumiseen erikoistunut uusi tapahtuma. VedenjakajaReitistö on siellä vahvasti esillä.

Tampereen Kotimaan matkailumessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20.-22. huhtikuuta kaupungin osastolla voi tavata hahmoja historiasta Häkkilän Tilan Hämärän hetkistä sekä Haapakosken Ruukilta. Tapahtumaverkon kanssa yhteistyössä julkaistu vuoden 2018 Pieksämäen Parhaita matkailuesite on kaikilla messuilla jaossa tuhtina tietopakettina alueemme matkailutarjonnasta.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellään alueemme tarjoamia palveluja ja tapahtumia.