Hilpeä isäntä tarjoaa Pieksämäellä rentoa tunnelmaa ja mutkatonta sapuskaa

Hilpeä Hospodar on nimensä mukaisesti rento ja mutkaton lounas- ja tilausravintola kulttuurikeskus Poleenin naapurissa. Upeassa vanhassa puutalossa toimiva ravintola ja baari tarjoavat konstailematonta ruokaa meiltä ja muualta. Ilman turhaa hienostelua.

Lounasta tarjoillaan ma-pe klo 11-14. A la carte on tarjolla perjantaisin ja lauantaisin ilta kymmeneen saakka. Valittavana on annoksia sekä useampi menukokonaisuus. Niiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, sillä ala carte lista elää jonkin verran tilaisuuksien ja tilausten mukaan.  Samoin pöytä herkuttelulle on hyvä varata ennakkoon.

Ravintola on myös suosittu tilausravintola, jonne tullaan viettämään perhejuhlia, mutta myös kokouksia ja palavereja. Kattaus onnistuu niin pienille kuin isoillekin ryhmille tilauksesta maanantaista lauantaihin. Keittiö hoitaa myös cateringkeikkoja.

– Erikoisuutemme on Päivällisteatteri, jonka esitykset ovat talon yläkerrassa. Näin teatterielämykseen on helppo yhdistää ruokailu, joko ennen esitystä tai esityksen jälkeen sekä tietenkin väliaikatarjoilu pubin puolella, vihjaa Hilpeän Hospodarin isäntä Saku Heinonen. Keväästä vuoden lopulle Päivällisteatteri esittää August Strindbergin Neiti Julie –näytelmää. Esitykset ovat pääasiassa viikonloppuisin.

Tiistaista lauantaihin avoinna oleva Hospodarin baari on oikea kohde pienpanimoiden tuotteiden sekä muiden erikoisuuksien ystäville. Juomavalikoima on kattava erikoisoluista harvinaisempiin viineihin ja coctaileihin. Isolta näytöltä voi seurata mm. Englannin liigan ja NHL:n otteluita.

www.hospodar.fi