Ansa ja Oiva vauhdissa Nukkekodilla

Kaupungissa elämäänsä kyllästyneet Ansa ja Oiva muuttavat maalle. Mutta millaista elämä maalla on? Tule Nukkekodille seuraamaan Satellittiteatterin hulvattoman hauskaa sovitusta lastennäytelmästä, joka sopii mainiosti myös aikuisille.
Nukkekodilla on 27.6. klo 10-14 myös KOKO PERHEEN KARNEVAALI yhteistyössä Pieksämäen Lehden kanssa. Ansa ja Oiva klo 10.30 ja 12.30, musiikkia, kasvomaalauksia ilmaiseksi, talutusratsastusta (Teittilän talli), Spankhill MC’n moottoripyörät ja Joonas Aurinko miehistöineen koko päivän menossa mukana.

Lumoava Nukkekoti sijaitsee Pieksäjärven kauniissa rantamaisemassa Hiekanpäänniemen kainalossa. Nikkarityylisen huvilan alakerrassa sijaitsevat Kahvila Kultakutri ja teatterisali, yläkerrassa Joonas Auringon satuvintti roolivaatteineen, Prinsessa Ruususen huone ja Merirosvo Joonaksen aarrekammio. Viehättävä pihapiiri kutsuu omiin leikkeihin Peuhumökissä, kauppapuodissa, riippusillalla ja kapulalossilla. Joonas Auringon Ateljee ja Nikkarointiverstas ovat ohjattujen toimintatuokioiden näyttämönä.
Nukkekodilla seilataan tarinoihin ja seikkailuihin Joonas Auringon maailmanmatkojen innoittamana. Joonaksen merirosvosukulaisten ja ystävien vierailut ja tuliaiset värittävät kesää ohjatuissa tuokioissa ja esityksissä. Kahvila Kultakutri palvelee Nukkekodin aukioloaikoina.
Alueelle vapaa pääsy!

Nukkekoti avoinna kesäkaudella 2.6.-1.8. ti-pe 10-16, la 10-14

Nukkekodin kesän 2015 ohjelma (pdf)

Lisätietoja:
Lastenkulttuurikeskus Verso
verso@soisalo-opisto.fi
Puh. 044 799 5547Joonas