Big Wheels -tapahtumalle Pieksämäen kaupungin kulttuuripalkintoBig Wheels -tapahtumalle Pieksämäen kaupungin kulttuuripalkintoBig Wheels -tapahtumalle Pieksämäen kaupungin kulttuuripalkintoBig Wheels -tapahtumalle Pieksämäen kaupungin kulttuuripalkinto

Valtakunnallista mainetta niittänyt Big Wheels -harrasteautotapahtuma palkittiin vuoden 2014 Pieksämäen kaupungin kulttuuripalkinnolla. Jo kolmetoista kertaa järjestetty Big Wheels on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista harrasteautotapahtumista ja on Pieksämäen matkailukesän ehdoton kohokohta ja ylpeydenaihe. Viime vuosina tapahtuma on koonnut kaupungin keskustaan kaupungintalon rantaan jopa 13 500 hengen yleisön. Harrasteautojen määrä on myös kasvanut tasaisesti ja on ollut jo yli tuhat kappaletta toinen toistaan upeampia menopelejä.

Big Wheels sai alkunsa tapahtumatuottaja/tiedottaja Heikki Skytän ja toisen tapahtumatuottajan Tero Tujusen ideapalaverissa syksyllä 2001. Mukana toiminnassa on myös Johanna Tolonen ja hänen kokoamanaan Big Wheelsiä täydentää teeman hengen mukainen Savo Vintage -tapahtuma.

Onnea toimijoille ja polttoainetta myös tuleville tapahtumavuosille!

Big Wheels
Big Wheels
Big Wheels
Big Wheels