Anolaan golffaamaan – nyt on kesä greeniä!Anolaan golffaamaan – nyt on kesä greeniä!Anolaan golffaamaan – nyt on kesä greeniä!Anolaan golffaamaan – nyt on kesä greeniä!

Tämän helpommaksi ei golfin harrastaminen enää tule. Golfin harrastaminen Anolan kodikkaalla 9-väyläisellä kentällä ja Anola Golf Clubin jäsenenäkin on paitsi edullista, myös vaivatonta. Kentän etuina ovat ruuhkattomat peliajat, mahdollisuus pistäytyä pelaamassa raittiissa ulkoilmassa helppokulkuisessa maastossa sekä sijainti aivan kaupungin äärellä. Green card –kurssit Anolassa vaivattomasti ja edullisesti. 12 h mittaisia kursseja järjestetään jatkuvasti sopimuksen mukaan ryhmille ja non stoppina yksittäisille kurssilaisille.
TYKY -päiviä yrityksille ja työyhteisöille järjestetään yhdessä Anolan Kesäkahvilan kanssa sopimusten mukaisesti pitkin kesää. Anolan golfkisoihin ovat tervetulleita kaikki green cardin omaavat pelaajat. Kilpailuohjeet sekä lisäinformaatio luettavissa seuran kotisivuilta www.anolagolf.fi tai Anolan caddiemasterilta Kesäkahvilasta.

Suomen halvinta pelaamista Pieksämäellä! Hintaesimerkkejä: Green Fee 20 euroa kaikilta kierrosmäärästä riippumatta, henkilökohtainen Kymppikortti 180 tai loppukauden kausipelioikeus 230 euroa.

Lisätietoja:
Pentti Vauhkonen
Anola Golf Club ry
Puh. 0400 653 586

Anola Golf
Anola Golf