Viimeisiä tunnelmia harjoittelijana

Viimeinen harjoittelupäiväni toimistolla.. Aika on mennyt yhdessä hujauksessa ja kohta saan taputtaa itseäni olalle ja todeta viimeisen harjoittelujaksoni olevan todella lopussa. Mikä fiilis!

Harjoittelu on pitänyt sisällään paljon hyviä hetkiä. Asiakkaille vastaaminen on ollut jännittävää, mutta sitäkin antoisampaa kun on saanut hyvästellä tyytyväisiä henkilöitä muun muassa puhelimen välityksellä. Artikkeleiden kirjoittaminen on ollut mukavaa ja siinä on tosiaan saanut käyttää luovuuttaan. Kiitos Matkailun restonomikoulutuksen – tekstien tuottaminen ei olekaan ollut niin vaikeaa mitä ounastelin. Big Wheelsin toimintaa oli myös mielenkiintoista seurata: Kyllä se vain on niin, että isot tapahtumat vaativat paljon työntekoa, valmistelemista ja usean työntekijän apua, mutta mikä parasta, hyvällä yhteistyöllä saadaan aikaan upeita tapahtumia! Harjoitteluni aikana huomasin myös, että Pieksämäellä riittää paljon tekemistä ja näkemistä varsinkin kesäisin. Kannattaakin seurata Pieksämäen tapahtumasivuja! Tänään tulen vielä kiertämään muutamia esitepisteitä ja mahdollisesti täydentämään niitä. Muun muassa Abc:lta, Lomatriolta ja Moilaselta löytää Pieksämäen ja lähiseudun matkailun tarjontaa koskevia esitteitä! Lopun harjoitteluni, n. 2,5 viikkoa, vietänkin Partaharjussa työskennellen ainakin leiritoiminnan parissa.

Paljon olisi vielä ollut nähtävää ja koettavaa matkailuinfon työntekijänä, mutta saan lähteä täältä tyytyväisin mielin ja paljon oppineena. Antaa elämän näyttää seuraavat askeleeni! Sen haluan kuitenkin vielä sanoa, että olen todella kiitollinen tästä harjoittelujaksostani! =)