Aitoa jäppiläläistä katuruokaa tarjoillaan Jäppilän Kievarin katukeittiövaunusta 21.-22.3. Helsingissä Kauppatorin tuntumassa järjestettävillä Street Helsinki Eats – katuruokafestivaaleilla. Tarjolla on Yhdysvaltain etelävaltioiden tapaan tehtyä cajun-maustettua barbeque -ruokaa. Huippuluokan laitteilla ja tekniikalla varustettu katukeittiövaunu on Jäppilän Kievarin yrittäjä Timo Tissarin suunnittelema. Apuna ja toisena kokkina matkassa on tytär Tiia.
Katukeittiövaunua on testattu jo joulun alla Pieksämäen ja Kuopion toreilla. Annosvalikoimassa Helsingissä on mm. cajun-kanaa, savupippurihärkäleipiä ja wingsejä mangolla maustetulla chutney-hillokkeella.
Lisätietoja: www.jappilankievari.com